Dinner & BBQ

Groepen

Dinner & BBQ

Dinner & BBQ Dinner & BBQ Dinner & BBQ Dinner & BBQ

Dineren aan het strand

Met op de achtergrond het strand en de zon die langzaam de zee in zakt, staan de koks van ons strandpaviljoen Brouw de lekkerste gerechten te bereiden in de keuken of de barbecue. Een verdiende afsluiter na een intensieve dag op het strand!

Geniet van de volgende mogelijkheden:

Barbecues

 • Brouwburger, stel je eigen hamburger samen € 12,95
  Stel je eigen Beach burger samen. Een samengesteld buffet met broodjes, salade, augurk, ui, tomaatjes, komkommer en een plakje kaas. Gereserveerd met verse Westhoeve friet van de Brouwersdam met diverse sauzen als ketchup, mayonaise en curry.

 • BBQ Classic Buffet* € 22,50
  Zelf te snijden rustiek bruin en wit ‘Pain de Mer – Brood uit de Zee’ met zeewiertapenade enkruidenboter. Diverse soorten vlees bestaande uit een beefburger van het MRIJ 200gr, een spies kipsaté en een BBQ worstje. Geserveerd met verse Westhoeve friet van de Brouwersdam, huisgemaakte groene salade, huzarensalade en een heerlijke aardappelsalade. Een welkome afsluiter van de sportieve dag op het strand..

 • BBQ Deluxe Buffet* € 26,50
  Het uitgebreide BBQ buffet bestaat uit een heerlijke kom tomatensoep. Zelf te snijden rustiekbruin en wit ‘Pain de Mer – Brood uit de Zee’ met zeewiertapenade en kruidenboter. Diverse soorten vlees bestaande uit een rundersteak, beefburger van het MRIJ 200gr, een spies kipsaté en gamba’s in knoflook gebakken. Gereserveerd met verse Westhoeve friet van de Brouwersdam met verschillende sauzen.  Een huisgemaakte geitenkaassalade, aardappelsalade, groene salade en huzarensalade. Een welkome afsluiter van de sportieve dag op het strand.

*Groepen onder 20 personen dienen zelf te barbecueën. Indien gewenst is het mogelijk om bij groepen kleiner dan 20 personen een Kok achter de BBQ te zetten voor €45,00 per BBQ. Speciale dieet of vegetarische wensen graag vroegtijdig bij boeking van uw evenement doorgeven. Consumpties zijn niet inbegrepen bij de barbecues.

Losse gerechten te bestellen

 • Huisgemaakte Brouw saté 300 gr € 14,25
  gebakken uitjes, kroepoek met een heerlijke komkommersalade en verse Westhoeve frietjes
 • Vis en friet (fish and chips) € 13,50
  Vers gebakken lekkerbekje met remouladesaus en huisgemaakte friet