Strandzeilen of blokarten als strandactiviteit.

Groepen

Strandzeilen of blokarten als strandactiviteit.

Strandzeilen of blokarten als strandactiviteit. Strandzeilen of blokarten als strandactiviteit. Strandzeilen of blokarten als strandactiviteit. Strandzeilen of blokarten als strandactiviteit.

Strandzeilen voor groepen en vrijgezellenfeesten

Lijkt het je wel wat om met grote snelheid over het brede strand van de Brouwersdam te scheuren? Ga dan strandzeilen bij Beware Beach. Stap in een strandzeilwagen, ook wel blokart genoemd, en laat je meevoeren door de wind. De kleine, lichte wagentjes hebben een groot zeil dat met de juiste koers voldoende wind vangt om hard vooruit te gaan. Strandzeilen of blokarten is perfect voor wie spanning en sensatie zoekt! Iedereen kan strandzeilen; jong of oud, wel of geen zeilervaring. Ideaal om met een groep, familie of vrijgezellenfeest te doen.

Clinic strandzeilen

Het is natuurlijk belangrijk dat het strandzeilen veilig verloopt. Daarom leren onze instructeurs jullie tijdens de clinic op een veilige en leuke manier met de blokart om te gaan. Hoe bestuur je een blokart, hoe maak je snelheid en wat zijn de beste tactieken om zo hard mogelijk te gaan? Na deze clinic strandzeilen weet je dit allemaal exact. Jullie oefenen in groepjes van twee met de blokarts, terwijl de instructeur jullie in de gaten houdt en tips geeft. Hebben jullie het strandzeilen onder de knie? Dan is het hoog tijd om tegen elkaar te racen om uit te zoeken wie de snelste is! 
Het strandzeilen is de perfecte activiteit als je op zoek bent naar een spannend en actief dagje uit met familie, vrienden of met een vrijgezellenuitje!Het strandzeilen heeft alles om jullie dagje uit te laten slagen:

  • Snelheid
  • Gezelligheid
  • Geschikt voor iedereen
  • Mogelijk in combinatie met arrangementen
  • Ook voor scholen en vrijgezellenfeesten

Arrangementen strandzeilen

Om een dag strandzeilen compleet te maken, hebben wij speciale arrangementen samengesteld, zodat jullie direct na het strandzeilen ons strandpaviljoen Brouw in kunnen duiken voor een hapje en een drankje. Het is ook mogelijk om het strandzeilen te combineren met een andere activiteit. Door de verschillende samengestelde arrangementen is er een ruime keuze aan mogelijkheden om jullie dag compleet te maken. Zo kunnen jullie bij ons terecht voor een heerlijke lunch of barbecue na afloop, of tussen de activiteiten door. Natuurlijk zijn deze arrangementen ook te boeken voor scholen of vrijgezellenfeesten. In het laatste geval bieden wij een speciaal arrangement waarin de vrijgezel gratis meedoet! Twijfel niet langer en laat ons jullie dagje uit tot in de puntjes verzorgen. Nog vragen over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op en wij helpen graag!

Prijzen en informatie activiteit

- 2 uur strandzeilen (11 - 30 personen)€ 39,50* 

- 1 uur strandzeilen (11 - 30 personen)€ 19,50* - groepen groter dan 30 personen, prijs op aanvraagklik hier
- groepen kleiner dan 10 personen klik hier
* prijzen zijn incl. BTW.


Minimale wind voor doorgaan activiteit:3 BFT