O'Neill SummerCamp recensies

O'Neill SummerCamp recensies

O'Neill SummerCamp recensies O'Neill SummerCamp recensies O'Neill SummerCamp recensies O'Neill SummerCamp recensies


Berichten over de O'Neill SummerCamps. Lees hier de ervaringen van kinderen voor voorgaand jaren:

Windsurfkamp 2014
Ik vond de leiding super aardig! Er waren voor ieder genoeg leeftijdsgenootjes. Zowel jongens als meisjes. Ik ga altijd meer om met jongens dus ik vond het leuk dat jongens en meisjes niet gescheiden waren. Het eten was super goed voor een kamp. De campingplek was meer dan super leuk ingericht ! Volgend jaar zeker weer ! De lessen waren heel leerzaam en leuk om te volgen. De laatste avond was wel het hoogtepunt, het kampvuur, leuke activiteiten etc.

Golfsurfkamp 2014
Ik vond alles helemaal te gek en ik zou er helemaal niks aan veranderen. Het leukste vond ik het camp op de camping en het met elkaar zijn en de lessen op het strand. De begeleiders zijn allemaal heel aardig en cool.

Combikamp 2014
Ik ben dit jaar voor de derde keer mee geweest en het werd met het jaar leuker. De begeleiding is super aardig en erg betrokken met de groep dat is echt fijn. Het is super gezellig de hele dag door. Ik vind het echt een top ervaring. Ik heb leren golfsurfen, kiten én windsurfen! Echt super!

Windsurfen 2014
het was leuk en de windsurflessen waren super gaaf ben een beginner en mijn doel heb ik behaald. op een plank staan met een zeil en voor uit komen en draaien enzo maar ik heb nog meer geleerd dan ik had verwacht kan nu ook kruisen en de beachstep en nog veel meer windsurfen blijft gaaf

Combikamp 2014
Het was een supertof kamp ! De begeleiders waren ook heel leuk. Ik heb ook veel bijgeleerd, volgend jaar kom ik terug en ga een golfsurfkamp doen. Mijn zus wil ook meekomen nu ! Het was ontzettend fijn ! Hartelijk dank voor de fijne tijd.

Windsurfkamp 2014
Het was echt super leuk! De gezellige sfeer en dat je echt als een groep bij elkaar was vond ik het leukste. De windsurflessen waren ook echt te gek. Het was ook heel gezellig met de leuke instructeurs! Ik had wel een week met slecht weer en dat was wel jammer.

Windsurfkamp 2014
Het O'neill summercamp is een kamp die ik niet snel meer zou vergeten. Het was ontzettend gaaf! Niet alleen het surfen zelf, maar ook de sfeer in de groep en op de camping. Veel leuke activiteiten en veel lol. Eerst vroeg ik me af of het wel leuk zou zijn met zo'n groot leeftijdsverschil (10-17) , maar dat bleek geen enkel probleem te zijn. Iedereen kon het volgensmij goed met elkaar vinden, en dat is heel chil. Volgend jaar weer!!

Combikamp 2014
Het kamps was leuk, omdat je veel vrije tijd kreeg en de sfeer was heel gezellig. Met de kinderen op het kamp kreeg ook snel een klik dat was leuk en iedereen kende elkaar wel. Het leukste van het kamp vond ik het kampvuur, toen kreeg je echt een teamgevoel.

Kitesurfkamp 2014
het kamp was super het longboarden, balance city, het eten en het kitesurfen natuurlijk. En de instructeurs waren super chill. MAAR het aller leukst vond ik het op een plank staan ook al was het maar 2 meter

Kitesurfkamp 2014
Het kamp was erg leuk en goed georganizeerd, de heben heel veel verschillende activiteiten gedaan. Het leukste wat we hadden gedaan vond ik de kite leeren de controlleren.

Windsurfkamp 2014
Het kamp was echt geweldig! Het leukste vond ik denk ik de groep, omdat we met niet heel veel waren. Maar na dat, het surfen zelf en hoe het kamp eruit zag.

Combikamp 2014
Heel tof kamp!! Doordat we niet zo'n grote groep waren konden we ook spontane dingen doen en ondanks de vele regen en het weer dat er voor zorgde dat we niet altijd konden surfen, hebben we nog hele leuke activiteiten gedaan!! De instructieles binnen bij de strandpaviljoen was heel chill, maar het zeepbaanglijden in de duinen de eerste avond was erg gaaf!! Ook het dagje longboarden was erg leuk om te doen, de bootcamp was erg leuk gedaan en de kitesurflessen waren gewoon helemaal awesome!!

Combikamp 2014
Eigenlijk vond ik alles te gek en ik ga volgend jaar zeker nog een keer! Ik vond de kennismakings spellen echt super handig!! Het was echt super top!! Ik heb echt heimwee naar de summercamps! Ik vond het zo jammer dat het zo kort was! Beste summercamps EVER!????

Golfsurfkamp 2014
De week die ik beleeft heb onder begeleiding van O' neill summercamps was een van de beste ervaringen in mijn leven! Veel leuke mensen, de kinderen maar natuurlijk ook de begeleiders! Ik heb vrienden gemaakt, gelachen, en ik heb ook wel een beetje leren surfen??. Deze week is zeker voor herhaling vatbaar!

Kitesurfkamp 2014
Ik heb super veel leuke mensen leren kennen! Ik vond het echt een geweldige week we hebben veel leuke dingen gedaan zoals de glijbaan in de duinen met zeep, de longboard tocht en allerlei andere leuke activiteiten. Helaas waren er maar twee dagen goed om te surfen maar die dagen hebben we goed gebruikt en de hele dag op het water wezen kiten! Ik ga zeker weten nog veel meer lessen nemen en hoop beter te worden. De tentjes op de camping waren ook prima :) jammer dat het de eerste dag regende maar de dagen erna was het wel lekker weer. Het eten vond ik wel meevallen, ik was vegetarisch en vond het wel oke. Niet geweldig maar zeker niet vies. De instructeurs vond ik geweldig! Ik mis het kamp nu al zo erg gelukkig heb ik nog wel met al mijn nieuwe vrienden contact via Facebook en Whatsapp. Het is een kamp om zeker aan te raden en ik wil jullie nog heel erg bedanken voor de leukste week uit mijn vakantie. Groetjes, Lisa

Kitesurfkamp 2013
"Het fietsen naar het strand was altijd wel gezellig. De kite lessen vond ik geweldig."

Golfsurfkamp 2013
"Het aller allerleukste vond ik toen we met iedereen bij het kampvuur zaten, het was zo gezellig met iedereen en dan ook nog de chips en drinken erbij en het te grappige terug fietsen door het donker. Maar als je dan voor t eerste op je plank staat en dan blijft staan. Echt te gaaf."

Kitesurfkamp 2013
"ik vond het een fantastisch kamp met superleuke instructeurs allen jammer dat we niet veel konden kiten maar daar kunnen jullie niks aan doen. het allerleukste vond ik het dagje kiten, KOM VOLGEND JAAR ZEKER TERUG!"

Golfsurfkamp 2013
"Ik vond het het leukste kamp ever. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad wanneer we met zijn allen aan het eten waren of iets anders gezelligs deden. De instructeurs waren heel leuk en goed, ik heb veel geleerd, meer dan ik verwachtte. Ik vond het ook fijn dat we heel veel vrijheid hadden in het kamp en tijdens het surfen."

Windsurfkamp 2013
"Ik vond het kamp superleuk: het was er heel gezellig, de relax-hoek was leuk en iedereen kon het wel met elkaar vinden. De leraren konden alles goed duidelijk uitleggen en waren leuk. Het leukste vond ik natuurlijk het surfen, en daar heb ik veel nieuwe dingen geleerd."

Golfsurfkamp 2013
"ik vond het een super leuk kamp! ondanks dat ik zelf niet goed heb kunnen surfen door het weer vond ik het een TOP week! de begeleiders en de andere kinderen ware SUPER aardig! we hebben heel veel verschillende dingen gedaan en dat maakte het nog leuker! wat ik het leukste vond was de gezelligheid tussen iedereen, we hebben heel veel gelachen en zoveel leuke dingen gedaan! ik heb een super week gehad en heb helemaal niks negatiefs te vermelden."

Kitesurfkamp 2013
"Het kamp was gezellig, leuk en heb ontzettend veel geleerd! Het leukste vond ik de instructeurs hoe die met je omgingen."

Kitesurfkamp 2013
"Ik vond het kamp heel erg leuk vooral de dingen die we gingen doen vond ik leuk en er waren niet zo veel kinderen dus aan het einde vond ik het heel jammer om weg te gaan Het leukste vond ik dat ik op woensdag en donderdag lekker kon varen en ik vond de gezichten van de kinderen die hun eerste meters maakten ook heel leuk om te zien!"

Kitesurfkamp 2013
"ik vond het super leuk. ik vond het leukst dat ik voor het eerst op mijn kite board kon staan. en toen ik voor het eerst een kite onder controle had. ik wil alleen wel nog even zeggen dat jullie misschien na het kampvuur nog iets van een disco kunnen doen ofzo."

Kitesurfkamp 2011
"Een geweldige sportieve ervaring, ondanks te weing wind zijn ze wanneer het mogelijk was wezen kitesurfen en daarbij heel veel andere activiteiten gedaan. Het was helemaal toppie. Ter verbetering als kinderen medicatie hebben, ondanks dat ze een bepaalde leeftijd hebben, iets meer aandacht hieraan besteden. Complimenten voor de begeleiding."

Kitesurfkamp 2011
"Goed evenwicht tussen sport, fun en 'gezondheid' (voeding & nachtrust die toch belangrijk zijn voor sporters)"

Kitesurfkamp 2011
Een geweldige sportieve ervaring, ondanks te weing wind zijn ze wanneer het mogelijk was wezen kitesurfen en daarbij heel veel andere activiteiten gedaan. Het was helemaal toppie. Ter verbetering als kinderen medicatie hebben, ondanks dat ze een bepaalde leeftijd hebben, iets meer aandacht hieraan besteden. Complimenten voor de begeleiding.

Golfsurfkamp 2011
"Ondanks gebrek aan wind hebben jullie allerlei activiteiten georganiseerd om de kids bezig te houden: super !"

Kitesurfkamp 2011
"ik vond de activiteiten die gedaan werden als er te weinig wind was om te kiten ook erg leuk. Wel is er door het gebrek aan wind vrij weinig daadwerkelijk gesurfd, hier kan uiteraard niemand iets aan doen."