Surfkamp? O'Neill zomerkampen voor jongeren.

Surfkamp? O'Neill zomerkampen voor jongeren.

Surfkamp? O'Neill zomerkampen voor jongeren. Surfkamp? O'Neill zomerkampen voor jongeren. Surfkamp? O'Neill zomerkampen voor jongeren. Surfkamp? O'Neill zomerkampen voor jongeren.

Zomerkampen 2015

Dit jaar zijn er maar liefst 11 weken O'Neill SummerCamps! Naast de zomervakantie zijn er ook SummerCamps in de mei- en herfstvakantie. Alle weken staan online met data erbij, dus je kan nu al je zomervakantie 2015 plannen!

Jeugdkamp

O’Neill SummerCamps, wil jij een zomerkamp waar je écht iets kan beleven? Hou jij van een surfkamp met actie op het water en chillen bij een kampvuur op het strand? Zie jij het zitten een surfkamp te beleven met stoere surfers om je heen? Een surfkamp met de meest coole watersporten zoals kitesurfen, windsurfen of golfsurfen?

Dan moet je zeker mee met de surfkampen van O’Neill SummerCamps! Een surfkamp waar je kan kiezen uit een:

Nieuw: O’Neill SummerDays

Naast de O’Neill SummerCamps - ons 6 daags zomerkamp - voor jongeren van 10 t/m 17 jaar, bieden we speciaal voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar verrassend avontuurlijke kampdagen aan: de O’Neill SummerDays! Bekijk hier alle info over de O’Neill SummerDays.

Surfkamp in Nederland

Beware Beach en O’Neill organiseren als enige in Nederland te gekke surfkampen voor jeugd tussen de 10-12 en 13-17 jaar oud. De hele zomervakantie lang kan je kiezen voor een kitesurfkamp, windsurfkamp, golfsurfkamp of combikamp. Bekijk snel de nieuwe film en schrijf je in!

Alles wat je moet weten over de surfkampen van O’Neill SummerCamps zoals prijzen, beschikbaarheid en boekingsinformatie over de surfkampen vind je hier.

End of summer festival

29 augustus vieren wij de allerlaatste O’Neill SummerCamps dag, in de vorm van een festival, dat is pas gaaf! Deze dag is gratis en toegankelijk voor iedereen! Meer info...

Meer informatie van ieder zomer surfkamp 2015 vind je op de volgende pagina’s: