Groepen

Groepen

Groepen

Groepen Groepen Groepen Groepen

Sportieve groepsuitjes op het strand

Op een sportieve manier een leuke dag aan het strand beleven? Beware Beach heeft voor de vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen, sportdagen, sportclubs en andere groepen een leuk en spectaculair aanbod samengesteld. Onze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en bestaan uit verschillende elementen, voor een afwisselende dag aan het strand.

Een groepsuitje boeken kan heel makkelijk; Beware Beach heeft veelzijdige arrangementen samengesteld, van een uur strandzeilen tot een volledig dagprogramma met een heerlijke afsluitende barbecue of diner. Naast de arrangementen bieden wij ook de mogelijkheid om zelf een groepsuitje samen te stellen aan de hand van de los te boeken activiteiten en het culinaire aanbod van ons naastgelegen strandpaviljoen Brouw.

Als u echt van actie houdt bent u bij ons aan het juiste adres. De locatie van Beware Beach is het Noordzeestrand op de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

"We hebben een ontzettend leuke middag mogen beleven bij jullie op het strand! Wij willen jullie hiervoor bedanken. Zeker extra complimenten voor de begeleiding, super enthousiast, motiverend en gezellig! Mede door hen is deze middag voor velen van ons onvergetelijk geworden!"

Lees meer reacties op onze
recensie pagina.Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag bij de organisatie van uw groepsuitje.

Plan hier uw locatiebezoek, wij verwelkomen u graag om onze strand- en activiteiten locatie te komen bekijken.