Familie- vriendendag

Groepen

Familie- vriendendag

Familie- vriendendag Familie- vriendendag Familie- vriendendag Familie- vriendendag

Familiedag of vriendenuitje bij Beware Beach

Op zoek naar een locatie naar een gezellige en leuke familiedag of vrienden uitje? Bijna het hele jaar organiseert Beware Beach vele familiedagen en vrienden uitjes op het brede strand van de Brouwersdam. Voor groepen bieden wij activiteiten op maat aan. Van een uurtje powerkiten tot een uitgebreide dag met 4 uur activiteiten met een ontvangst, lunch en-/of diner. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen, jong of oud, sportief of minder sportief zich kan vermaken op onze locatie. Een familiedag kan op inloop geboekt worden, zodat ome Joop en tante Nel iets later kunnen aanschuiven of alleen mee-eten met de barbecue.

Voor familiedagen en vrienden uitjes bieden we standactiviteiten zoals strandzeilen, kitebuggyen, beachvolleybal, mountainbike, disc-golf en boogschieten etc. We hebben ook leuke wateractiviteiten zoals SUPPEN en kajakpolo. Dus voor een onvergetelijke familiedag of vrienden uitje op het strand ben je bij Beware Beach aan het juiste adres! Bekijk hieronder het volledige aanbod en onze arrangementen:


Arrangementen Beware Beach
Strandactiviteiten Beware Beach

Weet u al precies wat u wilt op uw familiedag of vriendenuitje? Dan kunt u direct Contact opnemen met ons, en wij maken een aanbod op maat.