Sportdagen, schoolreisjes en schoolkampen op het strand!

Groepen

Sportdagen, schoolreisjes en schoolkampen op het strand!

Sportdagen, schoolreisjes en schoolkampen op het strand! Sportdagen, schoolreisjes en schoolkampen op het strand! Sportdagen, schoolreisjes en schoolkampen op het strand! Sportdagen, schoolreisjes en schoolkampen op het strand!

Ga mee naar het strand!

Met uw hele school een onvergetelijke reis naar het mooie strand aan de Brouwersdam maken? Of u nu vanuit het PO, VO, MBO, HBO of WO komt, wij verzorgen voor iedere doelgroep een uitdagend programma. De mogelijkheden variëren van een sportdag, een schoolreis, een meerdaags beachkamp tot een kitesurfkamp. Ieder jaar beleven leerlingen en studenten een waanzinnige dag of week bij Beware Beach op het strand. De Brouwersdam biedt ideale mogelijkheden voor een kamp of sportdag; er is altijd wat te doen! Bovendien is er voldoende slaapgelegenheid.

Volledig verzorgde sportdagen op het strand

U kunt via ons ook uw busvervoer en verzekeringen regelen. In samenspraak met u stellen wij een volledig programma samen, op maat gemaakt voor uw school!

Sportdagen voor scholen bij Beware Beach

Beachcamps Beware Beach

Kitesurfkamp voor scholen Beware Beach

Busvervoer voor scholen bij Beware BeachVerzekering voor scholen bij Beware Beach

 

Wie gingen u voor?

Calo Zwolle
Ieder jaar gaan zo'n 50 leerlingen van de sportopleiding CALO in Zwolle op kitesurfkamp bij Beware Beach. Een week lang leren ze kitesurfen en maken ze kennis met andere (water)sporten.

Hogeschool Zeeland
Ook afgelopen jaar beleefden studenten van Hogeschool Zeeland een geweldige sportdag bij Beware Beach. De dag bestond uit diverse onderdelen; Stand Up Paddlen, Boogschieten en Kitebuggyen.

Op zoek naar meer informatie over een schoolreis, sportdag of schoolkamp? Neem contact met ons op!