sportieve strandactiviteiten als groeps uitje.

Groepen

sportieve strandactiviteiten als groeps uitje.

sportieve strandactiviteiten als groeps uitje. sportieve strandactiviteiten als groeps uitje. sportieve strandactiviteiten als groeps uitje. sportieve strandactiviteiten als groeps uitje.

Oneindig plezier met al onze strandactiviteiten!

De Brouwersdam is met het brede strand en de kalme golfslag van de Noordzee een ideale plek om water- en strandsporten te beoefenen. Het team van Beware Beach staat - met de voeten in het zand - klaar om jou en je familie en/of vrienden een legendarische dag te bezorgen. We hebben een breed scala aan strandactiviteiten, onderverdeeld in verschillende thema's: actief, teamsport, fun, teambuilding en creatief. Alle strandactiviteiten zijn met elkaar te combineren, bijvoorbeeld een uur powerkiten met een uur discgolf. Of boek een uur teamsport met daarbij verschillende teambuildingsactiviteiten. Bekijk alle mogelijkheden op onze website en combineer zelf jullie onvergetelijke uitje...

Actief groepsuitje strand

Culinair genieten

Alle strandactiviteiten zijn te combineren met een heerlijke lunch of barbecue. Bewegen op het strand en in het water kost energie, dus eten en drinken is belangrijk om op krachten te blijven, maar bij Beware Beach bovenal gezellig! In en bij ons strandpaviljoen Brouw zijn er diverse mogelijkheden voor lunch of diner. Bekijk hier de mogelijkheden.