Voor een sportief bedrijfsuitje op het strand van Zuid-Holland.

bedrijven-groepen

Voor een sportief bedrijfsuitje op het strand van Zuid-Holland.

Voor een sportief bedrijfsuitje op het strand van Zuid-Holland. Voor een sportief bedrijfsuitje op het strand van Zuid-Holland. Voor een sportief bedrijfsuitje op het strand van Zuid-Holland. Voor een sportief bedrijfsuitje op het strand van Zuid-Holland.

Bedrijfsuitje en teambuilding

Bij Beware Beach kunt u op een sportieve manier de samenwerking en creativiteit van het team stimuleren met een bedrijfsuitje. Beware Beach heeft voor de bedrijfsuitjes een leuk en spectaculair aanbod samengesteld. Onze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en bestaan uit verschillende elementen, voor een afwisselende dag aan het strand. Een personeelsuitje boeken is niet altijd makkelijk; daarom zijn de bedrijfsuitjes van Beware Beach in veelzijdige arrangementen samengesteld, van een uur teambuilding tot een volledig dagprogramma met een heerlijke afsluitende barbecue of diner. Naast de arrangementen bieden wij ook de mogelijkheid om zelf een bedrijfsuitje samen te stellen aan de hand van de los te boeken activiteiten en het culinaire aanbod van ons naastgelegen strandpaviljoen Brouw.

Als u echt van actie houdt bent u bij ons aan het juiste adres. De locatie van Beware Beach is het Noordzeestrand op de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

"Wij hebben leren strandzeilen! Na een ontzettend leuke en sportieve middag op het strand willen wij jullie hiervoor bedanken. Extra complimenten voor de instructeurs: enthousiast, gemotiveerd en gezellig! Tot de volgende keer.”

Lees meer reacties op onze recensie pagina. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag bij de organisatie van uw bedrijfsuitje. Plan hier uw locatiebezoek, wij verwelkomen u graag om onze strand- en activiteiten locatie te komen bekijken. Bent u al op de hoogte van de nieuwe werkkostenregeling? Kijk hier voor meer informatie.