Praktische informatie

bedrijven-groepen

Praktische informatie

Praktische informatie

Praktische informatie

Hieronder vindt u meer informatie wat ook belangrijk is tijdens de organisatie van uw evenement.

Kleding advies en waardevolle spullen.

Wij adviseren u uw kleding af te stemmen op de weersverwachting. Draag sportieve schoenen die voldoende ondersteuning geven en makkelijk zittende kleding die eventueel vies mag worden. In de zomermaanden is het mogelijk dat wordt deelgenomen in zwemkleding. Vergeet de zonnebril en zonnebrand niet. In de herfst- en winter maanden raden wij aan warme sportieve kleding mee te nemen. Zorg dan voor een waterdichte jas, handschoenen en een muts. Wij beschikken over lockers waar u uw waardevolle spullen in kunt opbergen.

Weer- en wind omstandigheden

Wind is voor de meeste strand- en watersporten een fijne bijkomstigheid. Verschillende weersinvloeden kunnen er wel voor zorgen dat wij een programma iets moeten aanpassen. In dat geval nemen wij uiterlijk twee dagen van tevoren contact met u op om het alternatieve programma door te spreken. In zeldzame gevallen, bij hevige regen, onweer en/of wind harder dan 6 BFT, zal het programma verschoven moeten worden. In dat geval laten wij u dat uiterlijk twee dagen van tevoren weten.

Locatiebezoek

Wilt u graag ons strandpaviljoen, tevens onze activiteitenlocatie komen bekijken? Wij verwelkomen u graag op het strand van de Brouwersdam en kunnen desgewenst bij een kop koffie verdere afspraken maken.

Verblijf- en vervoer

Beware Beach werkt met vaste partners met wie wij prijsafspraken hebben. Hierdoor kunt via ons gemakkelijk en tegen de scherpste prijs uw gewenste vervoer en/of verblijfsplaats regelen. Klik hier voor een overzicht van naastgelegen campings.

Parkeren

Op de Brouwersdam is het parkeren gratis. Ideaal wanneer u met eigen vervoer naar de Brouwersdam komt waar overigens voldoende parkeerplek is.