Sportief bedrijfsuitje op het strand van de Brouwersdam.

bedrijven-groepen

Sportief bedrijfsuitje op het strand van de Brouwersdam.

Sportief bedrijfsuitje op het strand van de Brouwersdam. Sportief bedrijfsuitje op het strand van de Brouwersdam. Sportief bedrijfsuitje op het strand van de Brouwersdam. Sportief bedrijfsuitje op het strand van de Brouwersdam.

De leukste strandactiviteiten voor een sportief bedrijfsuitje

Alleen een sportieve activiteit? Naast een arrangement is het natuurlijk ook mogelijk om losse activiteiten te boeken met uw collega’s. Dit kan variëren van één uur tot een verzorgde dag.

Een breed strand, de kalme golfslag van de Noordzee en met geluk een flinke dosis zon; een dag aan de kust met Beware Beach betekent ultiem ontspannen. Ons team staat al klaar in het zand om u en uw collega's een onvergetelijke dag te bezorgen. Beware Beach heeft een breed scala aan strandactiviteiten, ingedeeld in verschillende thema's: actief, teambuilding en beach sporten. Alle strandactiviteiten zijn met elkaar te combineren, bijvoorbeeld twee uur longboarden en één uur strandzeilen. Of boek een uur teamsport met daarbij verschillende teambuildingsactiviteiten.

Sportief bedrijfsuitje

Wilt u meer te weten te komen over onze sportieve strandactiviteiten? Vraag vrijblijvend een offerte of neem contact met ons op en wij maken een passend voorstel. Wij adviseren u graag.