Vergaderen op het strand

bedrijven-groepen

Vergaderen op het strand

Vergaderen op het strand Vergaderen op het strand Vergaderen op het strand Vergaderen op het strand

Meeting @ the Beach

Wat is nou een betere vergaderplek dan het strand? Of het nu gaat om een teambuilding, brainstormsessie, training of bedrijfsvergadering. Vergaderen op het strand geeft inspiratie!

Ons strandpaviljoen Brouw heeft een top vergaderlocatie op de eerste verdieping van het strandpaviljoen. Hier bevindt zich een ruime vergaderzaal, compleet ingericht met audio-, projectie- en presentatiemiddelen. Met een fantastisch uitzicht op het strand en een groot balkon is dit de perfecte plek voor een goede vergadering of presentatie.

Een vergadering combineren met een goed verzorgde lunch of barbecue? Of afsluiten met een gezellige borrel? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Actief vergaderen op het strand

Na een ochtend lang besprekingen voeren in de vergaderruimte van ons strandpaviljoen Brouw, is het tijd om de benen te strekken. Beware Beach staat voor u klaar om een leuke strandactiviteit te starten op het strand van de Brouwersdam.

Hierbij staan ontspanning en vermaak voorop. Het actief vergaderen kunt u combineren met diverse activiteiten. Bijvoorbeeld strandzeilen, kitebuggyen of een arrangement. Maak hieronder uw keuze voor meer informatie:
Arrangementen
Strandactiviteiten
Culinair genieten

Wist u dat een vergadering of teambuildingsactiviteiten niet belast zijn binnen de WKR? Vindt hier meer informatie.