De locatie van Beware Beach op de Brouwersdam superspot.

home

De locatie van Beware Beach op de Brouwersdam superspot.

De locatie van Beware Beach op de Brouwersdam superspot. De locatie van Beware Beach op de Brouwersdam superspot. De locatie van Beware Beach op de Brouwersdam superspot. De locatie van Beware Beach op de Brouwersdam superspot.

De Brouwersdam Hotspot

Ze noemen het wel 'Brouwersdam Hotspot'. De Brouwersdam is namelijk één van de meest populaire kitesurfspots van Nederland! De Brouwersdam is meer dan 6 kilometer lang en verbindt de provincies Zuid-Holland en Zeeland. Hiertussen bevindt zich een groot strand dat erg aantrekkelijk is voor bijvoorbeeld het kitebuggyen en blokarten. 

Alle extreme sporten zijn hier toegestaan. Kitebuggyen, blokarten (ook wel strandzeilen genoemd) en powerkiten zijn dé sporten je goed op de Brouwersdam kunt beoefenen.

Ook niet verkeerd: naast deze ideale surfcondities kun je hier ook nog eens gratis parkeren.

Toplocatie voor kitesurfles

De zandbanken voor de kust zorgen ervoor dat het water hier kalm is. Doordat er geen stroming is zijn golven zeldzaam. Deze omstandigheden maken het strand van de Brouwersdam tot de ideale locatie voor een geslaagde kitesurfles. Kitesurfen wordt gedaan binnen bepaalde lijnen die zijn uitgezet, hierdoor komen de kitesurfers en windsurfers niet in elkaars vaarwater.

Strandpaviljoen Brouw

Beware Beach bevindt zich op een toplocatie aan het strand van de Brouwersdam. Vanuit een geheel eigen plek in strandpaviljoen Brouw verzorgt Beware Beach zowel kitesurflessen als strandactiviteiten. Strandpaviljoen Brouw is een uitbreiding van strandevenementenbedrijf Beware Beach, dat dit jaar vijf jaar bestaat. De surflessen, zomerkampen en andere sportieve uitingen van Beware Beach eindigen steevast met een lekker drankje en een smaakvolle dis bij de aangrenzende strandtent, voorheen de Kous. Begin dit jaar nam Beware Beach de strandtent over en toverde deze om in een totaal nieuw concept: Brouw.

Simpel. Goed. Vers. Lokaal. Eerlijk. Bij Brouw houden we van kwaliteit en dat zoeken we het liefst in de buurt. Niet alleen, omdat we onze tijd zo veel mogelijk op het strand rondbrengen of met een surfplank in de zee liggen, maar vooral omdat de omgeving heerlijke ingredienten te bieden heeft. De vis wordt bijvoorbeeld voor de deur gevangen en de groenten komen van de akkers op de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. Zo hoeft het niet van ver te komen, ligt het vers op je bord en belasten we het milieu minder. Brouw kookt bovendien met respect voor de seizoenen, staan voor 100% achter onze gerechten en vertellen met alle liefde het verhaal achter onze gerechten!

Strandpaviljoen Brouw heeft een gezellig terras en een binnenruimte met grote bar. Bovendien kun je hier in alle rust vergaderen met uitzicht op het strand. Klik hier voor de website van strandpaviljoen Brouw.

Surfshop Eurofun Center

Strandpaviljoen Brouw heeft sinds kort een nieuwe surfshop. EuroFun Center is dé surfshop voor het aankopen van je kitesurfmateriaal en beach- en surfkleding. Als je eerste kitesurflessen erop zitten en je klaar bent om zelf aan de slag te gaan, heeft EuroFun de beste aanbiedingen voor je.

EuroFun heeft altijd de nieuwste materialen in huis. Ze organiseren ook testdagen zodat je materiaal kunt testen voordat je het koopt.

Klik hier voor de website van Eurofuncenter.