Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten.

home

Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten.

Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten. Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten. Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten. Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten.
21-08-15

Om een geweldig bedrijfsuitje te beleven, of een goed begeleide kitesurfles, dan heb je ook geweldig personeel nodig! Maar wie zijn die mensen die voor Beware Beach werken?

28-07-15
Deze maand is er weer genoeg te beleven op de Brouwersdam. Leuke evenementen van Beware Beach en Strandpaviljoen Brouw. Live muziek, bingo, beachvolleybal toernooi, longboardtour, voor ieder wat wils.
15-07-15

Het is tijd voor een goed vrijgezellenfeest! En een goed vrijgezellenfeest organiseer je bij Beware Beach. Activiteiten op het strand zoals kitebuggyen of strandzeilen, of duik de zee in om te suppen of kajakken

01-07-15
Zet de koelbox maar klaar, het is tijd voor een heerlijk uitje naar het strand en 's werelds grootste spektakel, de Tour de France. Direct aan het strand zal het peloton voorbij racen die wij flink willen aanmoedigen. Het hele evenement volgen? Wij plaatsen een groot scherm in Brouw voor de liefhebbers. De toegang is helemaal gratis!
28-06-15

Deze maand is er weer genoeg te beleven op de Brouwersdam. Leuke evenementen van Beware Beach en Strandpaviljoen Brouw. Live muziek, bingo, beachvolleybal toernooi, longboardtour, voor ieder wat wils.

24-06-15
Concert at Sea staat weer voor de deur en via deze weg wil ik jullie even op de hoogte brengen over de bereikbaarheid voor klanten en personeel. Wij als Beware Beach en Strandpaviljoen Brouw zijn gewoon bereikbaar.
02-06-15
De dames surf scene is door de jaren heen enorm gegroeid en vandaag de dag gaan de dames harder tekeer op hogere golven dan ooit tevoren. Van pin-up sterren tot performance atleten, de mogelijkheden voor de dames binnen het surfen zijn eindeloos!
02-06-15
Steeds vaker laat de zon zich zien en langzaam aan warmt de zee zich weer op. Wij zijn er helemaal klaar voor, want we hebben een extra stuk terras laten maken, te gekke nieuwe meubels en leuke activiteiten op de planning.
02-06-15

Veel zon, maar vooral veel wind tijdens de eerste week O'Neill SummerCamps 2015. We gaan ons nu klaarmaken voor de zomerkampen, maar een mooie meiweek hebben we alvast binnen!

14-04-15

Vandaag. Mooi zonnige ochtend met een matig tot zwakke wind vanuit het westen. Langzaam begint de wind aan te trekken. Dit betekend natuurlijk maar één ding en dat is kitesurfen met je collega's/vrienden. Prachtige nieuw North Evo kites uitleggen (heerlijk dat krakend geluid van het zeil). Barretje monteren (mooi die felle lijnen, nog niet verkleurd door de zon), kite omhoog, plank onder je arm en gaan. De wind werd beter en beter.

14-04-15

Jordy Smith is zeker geen vreemde in de wereld van stress en onder druk presteren tijdens wedstrijden en evenementen. Eindeloos rondreizen over de hele wereld en het continu opnemen tegen de beste surfers ter wereld is hoe hij zijn brood verdient!

24-03-15
Wanneer u een bedrijfsuitje wilt organiseren zijn de fiscale regels hier van belang. Vanaf 1 januari 2015 is er een nieuwe regelgeving. Vanaf 1 januari 2015 vervangt de werkkostenregeling alle regels en uitzonderingen die er voorheen waren rond onbelaste vergoedingen aan personeel.
03-03-15
O'Neill lanceert nieuwe wereldwijde merkcampagne "UNREASONABLE" met muziek van het nieuwe AWOLNATION album RUN.
15-12-14
De december maand naar het strand? Ja natuurlijk! Er is genoeg te doen en we hebben een heerlijk winterterras.
In deze nieuwsbrief leest u wat er nog te doen is! We zien u graag bij onze evenementen of gewoon voor een kopje koffie op het strand.
11-11-14

Op 29 november zal voor het eerst een officiële MTB-strandrace op de Brouwersdam worden gereden. Organisatoren zijn de lokale middenstand, KNWU en Stichting Wielerronde Middelharnis.

Dit evenement is voor iedere mountainbiker toegankelijk. De start en de finish zijn bij Strandpaviljoen Brouw.

14-10-14
O’Neill en Global team rider Jeremy Jones maken zich klaar voor de Europese première van Higher, de “Final Chapter” in Jones’ filmserie Deeper, Further, Higher over big mountain snowboarding.
03-09-14
Je eigen longboard maken en daarna testen op de mooiste Dam van Nederland?! Lees snel verder en bekijk hoe jij straks heerlijk kan gaan rollen op je eigen longboard.

02-09-14

Onze Kitesurfclub organiseert een mooie special, wij gaan je tricks vastleggen op film en geven advies aan de hand van de beelden. Zo leer je nog sneller! Deelname is voor iedereen, zowel leden als niet leden.

01-09-14
Ook in september is er op onze locatie weer genoeg leven in de brouwerij! Op de onderstaande evenementen kalender vind je o.a. live muziek in Brouw en het Longboard pimpen bij Beware Beach terug. Zien we je op het strand deze maand?
16-08-14
30 of 31 augustus (afhankelijk van weer en wind) testdag op de Brouwersdam! Test de nieuwste 2015 kites van North Kiteboarding en Best Kiteboarding.

Die dag is er ook een tweedehands Kite markt van Eurofuncenter en wordt een deel van onze 2014 North Evo's leskites verkocht. Voor ieder wat wils dus kom langs!
30-07-14
Lees het laatste nieuws vanaf het strand en de O'Neill SummerCamps. Dit is het nieuws van 30 Juli.
30-07-14
Elke maand is er een hoop te doen op de Brouwersdam. Om precies te weten wanneer wat is, plaatsen wij elke maand de nieuwe agenda zodat iedereen op de hoogte is van de komende activiteiten.
22-07-14
We maken een mooie longboardtour over de strak geasfalteerde fietspaden van de Brouwersdam. Of je nu komt om lekker uit te waaien, van de mooie omgeving te genieten, jezelf in het zweet te werken of gewoon met je vrienden voor de gezelligheid: Iedereen is welkom. Deelnemen is gratis.
22-07-14

8 augustus 2014 om 21:00 in strandpaviljoen Brouw.
TenTemPiés
Latin rock reggae ska

Afsluitend een DJ, Gratis entree

02-07-14
Beware Beach biedt samen met PimpYourBoard een workshop "ontwerp je eigen longboard" aan. Tijdens deze workshop krijg je een eigen longboard deck, waar je je eigen ontwerp op kunt maken door middel van verf, spuitverf of verfstiften. Als je ontwerp klaar is wordt je deck voorzien van een coatinglaag, zodat je ontwerp tegen een stootje kan en worden er trucks en wielen opgezet.
25-06-14

Kitesurfen geen groepssport? Met onze Beware Beach kiteclub volg je samen met andere kiters een training op een vaste avond in de week. Daarnaast organiseren we elke maand specials, zoals video-analyses, wedstrijden en speciale clinics zoals freestyle en fotografie.

27-05-14
Je wordt wakker en rekt je lekker uit terwijl je in de verte de zee hoort ruisen. Knipperend tegen het felle zonlicht loop je door het zachte zand richting de ontbijttafel waar al je surf-vrienden op je wachten. Jullie zijn nog slaperig, want het was de avond ervoor iets té gezellig bij het kampvuur. Na het ontbijt gaan de wetsuits aan en rennen jullie de zee in voor jullie surfles. Je hoeft jezelf nu niet in je arm te knijpen; dit is geen droom, dit is hoe jij een O’Neill SummerCamp kunt gaan beleven!
23-04-14
O’Neill SummerCamps organiseert de hele zomervakantie te gekke surfkampen voor kinderen tussen de 10-12 en 13-17 jaar oud. O’Neill SummerCamps is een week lang plezier op het water, nieuwe surf vrienden ontmoeten en chillen rond het kampvuur met een BBQ! Op 30 april 2014 houden wij een opendag. Kom gezellig langs, want deze dag laten we je zien hoe een echte dag van de O'Neill SummerCamps eruit ziet en kun je gratis mee doen met alle activiteiten!
16-04-14

Brouwersdam, 13 april 2014.

De weekenden van 5,6 en 12,13 april stonden alle instructeurs van Beware Beach weer te trappelen om elkaar weer te zien en het nieuwe seizoen af te trappen bij de instructeursdagen van Beware Beach.

09-04-14
12 & 13 april a.s. opend Brouw officieel de deuren. Dit willen we graag met u vieren! Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met ons nieuwe strandpaviljoen en samen met ons de zomer in te luiden.
03-04-14
Vrijdag 4 april openen we voor het eerst onze deuren. Wilt u proeven wat onze kaart allemaal te bieden heeft, en de nieuwe sfeer opsnuiven? Kom gezellig langs in ons nieuwe strandpaviljoen!
20-03-14

Na een aantal jaren in Barendrecht gezeten te hebben verhuizen we met ons kantoor naar Ouddorp. Door de verhuizing komen we dichter bij zee en het strandpaviljoen.

21-02-14
Brouwersdam, 18 februari 2014
Voor zonaanbidders, watersporters en andere strandbezoekers is strandpaviljoen De Kous al dertig jaar een begrip op de Brouwersdam. Een koud drankje en een dampende (barbecue)schotel vormen ook steevast de afsluiter van de bedrijfs- en groepsevenementen van Beware Beach. Om het alle strandliefhebbers goed naar hun zin te kunnen maken, neemt Beware Beach het nieuwe seizoen de Kous over met een totaal nieuw concept. Begin april openen zij hun deuren.
04-02-14
Warmond, 4 februari 2014 -- In een spectaculaire strijd op het water van Big Bay bij Kaapstad, Zuid Afrika, liet de Noordwijkse O’Neill Team Rider Kevin Langeree de sterke internationale concurrentie, waaronder ook zijn aartsrivaal en mede-Nederlander Ruben Lenten, achter zich tijdens de Red Bull King of the Air contest! Kevin maakte afgelopen zondag 2 februari 2014 de meeste indruk op de jury met zijn tricks op grote hoogte, soms wel tussen de 20 tot 25 meter in de lucht, en mag zich nu een jaar lang de King of the Air noemen.
21-01-14
De sneeuwfanaten van het O'Neill Benelux team toonden tijdens de ochtendspits wat zij liever doen dan tijd verliezen in de file. Ze gleden vlak naast de Amsterdamse ring van een helling af en haalden er tricks uit op hun ski’s en snowboards.
24-12-13
Mede dankzij jullie kijken we terug op een bijzonder mooi jaar! Een jaar waarin er veel gesurft kon worden en we weer volop genoten hebben van onze unieke locatie.
17-12-13

Voor degene die nu al een O'Neill SummerCamps 2014 heeft geboekt hebben we iets speciaals, iedereen die boekt vóór 15 december krijgt van ons een stoere O'Neill Cap cadeau. Naast de cap die iedereen krijgt verloten we ook nog 2x een supervet en uniek O'Neill SummerCamps Longboard! Met dit longboard steel je niet alleen de blitz op je school maar kan je ook op de O'Neill SummerCamps is stijl rollen!

04-10-13
We zijn verhuist! Ons kantoor blijft in Barendrecht maar we zijn van Stockholm 25 naar Stockholm 31a gegaan. De verhuizing was daarom niet enorm zwaar maar we hebben er wel wat mooist van gemaakt.
11-09-13
De eerste schoolweek zit er voor de meeste alweer op maar de zomer is nog in volle gang. Wij kijken met z'n allen terug op 9 weken plezier met de O'Neill SummerCamps maar willen jullie nu alvast uitnodigen voor de O'Neill SummerCamps 2014!
06-09-13
Beware Beach organiseert talloze uitdagende beach events. Wat ooit begon als kitesurfschool, is uitgegroeid tot een organisatie die nu beter bekend staat als evenementenbureau. Bedrijfsuitjes, groepsuitjes, schoolreizen, sportdagen en diverse kampen zijn het specialisme van Beware Beach.
28-08-13

August 12, 2013 – O'Neill has launched a new contest in association with VanTripper.com, the surf-focused campervan rental company based in south-west France.

14-08-13

Er gebeurd veel op het strand bij de Brouwersdam. Blijf op de hoogte van al het nieuws van Beware Beach en de O'Neill SummerCamps. Afgelopen weken zijn er al diverse Pro surfers langs geweest op de O'Neill SummerCamps. Daarnaast organiseren we elke donderdagavond kite coaching om kitesurfers te helpen beter te worden.

26-07-13

We horen het vaker, “Ik kan nu best leuk kitesurfen, maar springen… dat lukt me maar niet!” Een stap die net even iets verder gaat dan het leren hoogte lopen. Beware Beach is een kitesurfschool, een school waar instructeurs werken die hun passie willen delen met anderen. Nu willen wij graag een stapje meer doen, en nemen hiervoor heel veel gestreste sessies van kitesurfers uit handen door een goede persoonlijke coaching te geven.

19-06-13

De eerste tropische dagen in Nederland, voor velen begint de zomer nu pas. Bij Beware Beach is de zomer al in volle gang. We hebben jullie al in grote getale mogen ontvangen en hopen jullie snel weer terug te zien.

05-06-13
Het is aftellen, nog maar enkele weken te gaan en het festival barst weer los op 28 en 29 juni op de Brouwersdam. En ditmaal spannender dan ooit! Want ook Beware Beach zal van de partij zijn op het festivalterrein van Concert at SEA!
15-05-13
8 mei stond in het teken van de Opendag voor O'Neill SummerCamps. Een kort verslag van deze geweldige dag vol surfplezier en de ontmoeting met een echte wereldkampione.
03-05-13
Niemand minder dan Jalou Langeree, 6x Nederlands kampioen freestyle en 1x wereldkampioen waveriden, komt naar Beware Beach om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen van het O'Neill SummerCamps Magazine.

25-04-13

...en Beware Beach is open! Want wij vieren net zo goed Koninginnedag, maar dan wel met onze klanten.

05-04-13

Beware Beach heeft er weer vier VWDS gecertificeerde kitesurf instructeurs bij! Beware Beach feliciteerd: Fedor, Martin, Joost, Irina die hebben dit jaar de VWDS cursus succesvol afgerond.

02-04-13
Een frisse start! Een hele frisse start, want een koude record is wel gevestigd in maart 2013. En met die flinke koude maanden waren we juist toe aan een vroeg zonnetje met 15 graden, maar helaas, het wachten duurde dit jaar langer!
02-08-12

16, 17, 18 & 19 augustus, mis het niet!

Kitegatta 2012 is al over veertien dagen. Het EK Kitesurfen en Racekiten met nu al 75 geregistreerde kitesurfers uit Europa. Freestyle en racetoppers uit vijftien landen zijn vertegenwoordigd op de MINI Kitesurf Tour Europe.

28-05-12
Met een kleine vertraging lijkt het erop dat het nu écht zomer is. En dat is te merken bij Beware Beach! Op het strand en in het water vinden er non stop activiteiten plaats;
26-04-12
Zaterdag 5 mei is de opening van het strandseizoen op de Brouwersdam. 
Op diverse locaties zijn (gratis) activiteiten, muziek optredens en is er de opening van de nieuwe Beach Sportlocatie. 

27-02-12

Terwijl de natuur weer haar best doet om het wat warmer te laten worden in Nederland, maakt Beware Beach zich op voor een nieuw seizoen aan de Brouwersdam. Vanaf maart gaan de deuren open voor de eerste bedrijfs- en groepsuitjes die gepland zijn.

04-11-11
Beware Beach sluit seizoen en maakt zich klaar voor 2012

En weer is er een seizoen voorbij gevlogen! Vanaf 1 december 2011 t/m 31 januari 2012 gaat Beware Beach dicht en bereiden we ons voor op weer een geweldig seizoen op het strand van de Brouwersdam. Lees hier de hoogtepunten van het afgelopen seizoen:
12-10-11

 

Dat fanatieke boardsportdames zich niet laten afschrikken door een beetje kou en regen, werd afgelopen zaterdag op de Brouwersdam even goed duidelijk gemaakt.

07-10-11
O’Neill & Beware Beach presenteren:

End of Summer SurfGirls Event
04-09-11

 

Zelf noemt ze het haar “grootste uitdaging ooit” om een afstand van 238 kilometer te gaan hardlopen en fietsen, en dit alles binnen een tijd van 15 uur!

27-08-11
Drie keer is scheepsrecht! Het heeft even moeten duren voordat het evenement de juiste wind in de kites kreeg maar vandaag was het dan zover, groen licht voor het geweldige O'Neill Kitesurf Grand Prix event. Al was het in de ochtend nog zenuwachtig door de buien heen kijken waar de wind bleef, uiteindelijk was daar de wind die het evenement verdiende!
25-08-11
Er is een GO afgegeven voor het O'Neill Kitesurf Grand Prix voor a.s. zaterdag de 27e. Groen licht dus, en daar zijn we erg blij mee! Want na twee eerdere data waar er helaas geen wind genoeg was, zijn de voorspellingen voor komende zaterdag fantastisch!
25-08-11
Waar zijn de O'Neill SummerCamps zonder Ramon? Want als het om de gezellige zomerkampen gaat, dan weet Ramon wel hoe je deze aan moet pakken om iedereen de tijd van z'n leven te geven!
08-07-11
Helaas zijn de wind-omstandigheden niet goed genoeg om het O'Neill Kitsurf Grand Prix door te laten gaan. De voorspellingen geven te weinig wind op waardoor de organisatie heeft besloten gebruik te maken van de back-up datum 21 augustus.
30-06-11
Heb je je eerste kitesurflessen gehad? Ben je op zoek naar een nieuw kitesurfset? De instructeurs van Beware Beach zullen je vast alles over het nieuw aan te schaffen materiaal bijgepraat hebben. Eurofuncenter op de Brouwersdam heeft nu geweldige aanbiedingen voor je!
30-06-11
Nog heel even en dan is het zover. Vanuit de 3e etappe Schellinkhout is het Grand Prix circus onderweg naar de Brouwersdam om daar de 4e etappe van het 'O'Neill Kitesurf Grand Prix' te laten plaatsvinden. Eén van de top locaties van Nederland zal zondag 10 juli  in het teken staan van een ware snelheidsstrijd onder kitesurfers.
18-06-11
Arnold van der Linde, al een aantal seizoenen werkzaam bij de kitesurfschool van Beware Beach. Sinds 5 jaar is Arnold aan het kitesurfen en heeft in die jaren behoorlijk zijn freestyle moves onder de knie gekregen.
08-06-11
Het is niet zomaar een surfkamp! Met O'Neill SummerCamps - wat wordt georganiseerd door Beware Beach - wordt het deze zomer wel heel gezellig met een flink aantal deelnemers die allemaal willen leren kitesurfen, windsurfen of golfsurfen. Het Algemeen Dagblad gaf het ook de volle aandacht afgelopen weekend.
26-05-11
En ineens zaten we er midden in! De kickoff van het zomerseizoen van Beware Beach ging iets sneller dan wij zelf gedacht hadden. Het mooie weer en de vele dagen wind brachten aardig wat mensen naar onze kitesurfschool en evenementen voor strandactiviteiten.
02-05-11
Wie is de snelste? Wie is de beste? Wie is de winnaar van de O’Neill Grand Prix 2011, powered by F-One & Ozone?

Hoofdprijs: Trip to The Endless Summer Beach House in Beautiful Cape Town!

Dat we in Nederland kunnen kiten is al langer bekend! In Nederland wonen namelijk een paar van de beste Freestyle Kiters ter wereld!
02-05-11
Ook dit jaar is er weer een Yogho! Yogho! Nederlands Kampioenschap Jeugd Kite. Er zijn twee stops dit jaar namelijk; Grevelingendam en Brouwersdam. 
Op 10 en 11 september zal het evenement plaats hebben bij Beware Beach op de Brouwersdam
19-04-11
UPDATE: Inschrijven is niet meer mogelijk. Er zijn heel veel inschrijvingen ontvangen waardoor er helaas geen plek meer in om nog meer inschrijvingen aan te nemen. Toch langskomen? Je ben altijd welkom!
In samenwerking met Beware Beach komt het jeugdevenement O'Neill Junior Kite Event naar de Brouwersdam. Kinderen in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar krijgen de kans om kennis te maken met het Kitesurfen. Op woensdag 4 mei (meivakantie) zullen er diverse clinics gegeven worden en krijgen de kinderen alle basics te weten over het Kitesurfen.
05-04-11
Vanaf nu kan er ingeschreven worden voor de O’Neill SummerCamps die Beware Beach voor het tweede jaar organiseert gedurende de maanden juli en augustus
04-04-11
Een nieuw seizoen, nog meer personeel en nieuwe activiteiten! Tijd om een Beware Beach teamdag te organiseren.