Recensies

home

Recensies

Recensies Recensies Recensies Recensies


Berichten over Beware Beach. Lees hier de ervaringen van klanten:

ABN AMBRO
Activiteit: Bedrijfsuitje 
Wij hebben erg genoten van ons bedrijfsevenement bij Beware Beach. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De locatie is ook schitterend!

Fam Pelkman
Activiteit: Clinic / Strandzeilen / kitebuggyen 
een hele gezellige middag gehad en als afsluiting gegeten in de strandtent het was top!!

Fam Mulder
Activiteit: Clinic kitebuggyen
Ik heb Blokarten geboekt voor vrouwendag. 1 dag voor heeft ze gebeld dat omgezet worden naar Kitebuggyen omdat te weinig wind voor blokarten en het klopt ook idd. We zijn allemaal doof, kan liplezen. Ze hadden een geweldig, heel vlot en gezellig jonge vrouwelijk instructeur Irene (als goed is) voor ons geregeld. Het was supergeweldig en leerzaam ervaring! Zeer Aanrader want we willen weer nog een keer overdoen, alleen wanneer weten we nog niet!!! Harstikke bedankt voor de goede en gezellig organisatie.

HIG 
Activiteit: Bedrijfsuitje: Strandzeilen en kitebuggyen 
Ontzettend leuke middag gehad. Eerst de mogelijkheid uit diverse clinics en daarna lekker met zn allen bbq. Daarna voor de enthousiastelingen nog een partijtje volleybal. Niks anders als complimenten!!

Pameijer
Activiteit: Strandzeilen / kitebuggyen
Het was een leuke dag die Beware in samenspraak met Pameijer. het was tot in de puntjes geregeld. super goed en leuk geregeld. Misschien dat het kitebuggyen te hoog gegrepen was voor onze doelgroep, maar men heeft een goede ervaring opgedaan. de uitleg was in eerste instantie te lang, dit werd na de wissel goed opgepakt. Al met al, een super leuke dag, goede communicatie en leuke activiteiten.

Bedankt!

Zurich Insurance
Activiteit: Strandzeilen, beachgames| Aantal personen: 12 
We hebben heerlijke dagen gehad op het strand. We hebben een team met zeer veel verschillende leeftijden maar dat mocht de pret niet drukken. Ook het kitebuggyen was heel leuk. Een aantal van ons zou het graag snel weer doen. Alleen jammer van die spierpijn!Bedrijfsnaam

Beveco
Activiteit: Strandzeilen, kitebuggyen, powerkiten| Aantal personen: 17 
Iedereen heeft genoten van het uitje. Instructeurs waren ondernemend en spontaan. Eten en drinken is prima verzorgd.
BBQ zou qua variatie/timing beter kunnen. Nu werd alles per soort vlees gegrild waardoor de lekkerste hapjes (gambaspiesjes bijvoorbeeld) pas op het einde kwamen en de meeste mensen al vol zaten waardoor deze weggegooid moesten worden.
Al met al een gezellig dag gehad met de hele groep.

Familie Mol
Activiteit: Beachvolleytoernooi, touwtrekken| Aantal personen: 39 
Wij willen jullie, van beware beach en strandpaviljoen brouw heel heel erg bedanken voor de super middag en avond die wij afgelopen zaterdag hebben gehad! Alles was tiptop geregeld; wij waren totaal ontzorgt en hebben samen met onze gasten enorm kunnen genieten! De begeleiding tijdens de spellen, de bediening; alles hebben wij als zeer prettig, vriendelijk en attent ervaren: chapeau! Dit was iets om niet te vergeten en voor herhaling vatbaar!

Albeda College Heijplaat
Activiteit: Beachgames | Aantal personen: 40
Ondanks dat er geen of weinig wind stond en wij daardoor niet konden strandzeilen en kitebuggyen is er voor ons toch een leuk programma samengesteld waarbij iedereen het naar zijn zin had. Het eten en drinken was super!! De instructeurs en horecapersoneel hebben er alles aan gedaan om deze dag voor ons fantastisch te maken. Een dikke 10 voor iedereen!!!

Kadawittfeldarchitektur
Activiteit: Kitebuggyen, strandzeilen, stand up paddle, kajak | Aantal personen: 80
Bedankt voor de perfecte dag, en ook en hartelijke dank aan het hele team van Beware Beach en Strandpaviljoen Brouw, ze hebben het zo leuk voor ons gedaan, top! Iedereen was zo enthousiast!

Allround Benefits
Activiteit: Strandzeilen | Aantal personen: 7
We hebben een superdag gehad met veel zon! helaas was de wind wat minder zodat we wel konden kitebuggyen ipv blowkarten. Komen zeker nog een keer terug!

Erasmus MC

Activiteit: strandzeilen, discgolf | Aantal personen: 12
Bedankt voor de geweldige dag, we hebben genoten! Leuk ook dat het programma aangepast mocht worden zodat we nog een keer konden deelnemen aan de activiteit kite buggy. Fijn om te zien dat zowel de bediening Brouw en de instructeurs enthousiast zijn.

Cordaan

Activiteit: strandzeilen powerkiten | Aantal personen: 7
Het was een topdag! De instructeur was super. Het eten in bar Brouw was lekker en genoeg, en de bediening attent. Het weer speelde gelukkig goed mee dus het was echt een leuke dag. Alsof je heel eventjes op vakantie was.

ORZ Accountants

Activiteit: Flinstone mobiel bouwen, Sanjo vechtvliegeren, beach volley / voetbal | Aantal personen: 18 | Cijfer: 8,5
Wij hebben met onze collega's een heel erg leuke dag gehad. We hadden heel veel geluk met het weer waardoor het ook fijn was om lekker actief bezig te zijn op het strand. Activteiten waren leuk en gevarieerd en de instructeur voelde de groep erg goed aan. Het eten en drinken was goed verzorgd en ruim voldoende niemand is iets tekort gekomen. Het is zeker een aanrader voor andere bedrijven en wij zullen dit zeker ook promoten. Nogmaals bedankt voor de leuke dag (en de spierpijn haha).

De Hypothekers Associatie

Activiteit: Sanjo vechtvliegeren, Strandzeilen/kitebuggyen | Aantal personen: 47 | Cijfer: 8,5
We hebben een hele leuke dag gehad. Alles was goed verzorgd en we hadden het geluk dat het super lekker weer was. Bedankt voor de begeleiding en organisatie!

Huisartsenpraktijk van Eerd

Activiteit: Strandzeilen | Aantal personen: 17 | Cijfer: 7,5
Wij hebben een ontzettende leuke middag en avond bij jullie gehad. Een aantal van ons vond de snelheid toch wat eng. Helaas hebben wij geen persoonlijke foto ontvangen. Al met al erg geslaagd!

Trouwdag van der Zanden

Activiteit: Strandzeilen, kitebuggyen, kajak en zandsculptuur bouwen | Aantal personen: 65 | Cijfer: 8,5
Superfeest gehad, ongedwongen sfeer en behulpzame instructeurs!

Gusto Lunchroom Den Bosch

Activiteit: Kitebuggyen, Discgolf | Aantal personen: 16 | Cijfer: 8
We hebben een heerlijke dag gehad afgelopen zondag! Prima verzorgd en leuke activiteiten!

A.T. Cross Ltd.

Activiteit: Strandzeilen, Discgolf | Aantal personen: 10 | Cijfer: 8
Ook al was er niet genoeg wind om te blokarten ,toch werd er zeer snel een goed alternatief aangeboden waar het hele team ook echt van genoten heeft. Een aantal van de collega's willen ook graag terug komen om alsnog te blokarten op het moment dat er wel voldoende wind staat. Eventueel regelen we dat uitstapje privé , niet als bedrijfsuitje.

Vrijgezellenfeest Ricardo Hooijmaijers 

Activiteit: Strandzeilen | Aantal personen: 17 | Cijfer: 9,5
Superdag gehad! Goed georganiseerd, topactiviteit, heerlijke BBQ, absoluut een aanrader!

Maersk Line

Activiteit: Kitebuggyen, Strandzeilen | Aantal personen: 18 | Cijfer: 7
Helaas was er op de dag dat wij er waren te weinig wind om te kitebuggyen / blokarten. Dit is uiteraard niet de fout van Beware Beach. Wellicht is het wel goed om na te denken om sneller een alternatieve (niet wind gerelateerde) activiteit op te zetten. De instructeurs (die overig erg vriendelijk waren) hadden wel een alternatief bedacht, maar ik had niet het idee dat hier heel goed over na was gedacht. Misschien is het leuker om dan een potje voetbal / beach volleybal op te zetten. Verder was de locatie en de verzorging uitstekend. Ik zou hier zeker nog eens terug naar gaan.

Familie Slootweg

Activiteit: Powerkiten, Beachvolleybal | Aantal personen: 20 | Cijfer: 8
Dit was voor ons een super mooie dag waarbij we het weer behoorlijk mee hadden zitten. Ook onze gasten waren super enthousiast en vonden het een originele, en ontspannende dag.
Tip: de bediening in het restaurant leek het erg druk te hebben, we zijn goed geholpen, maar we hadden graag van te voren geweten dat er geen nagerechtje bij het arrangement zat. Wellicht hadden we dan dit bijbesteld in plaats van een snelle oplossing: losse ijsjes.

Syntess Software Afd. Support

Activiteit: Flinstone mobiel bouwen, Bamboe bouwen | Aantal personen: 13 | Cijfer: 8
De activiteiten waren leuk en niet te zwaar en de begeleiding van de instructeur was goed. De activiteiten zorgden er voor dat er samengewerkt moest worden en dat was in dit geval ook de bedoeling.

Kropman Installatietechniek

Activiteit: Strandzeilen, Powerkiten, Beach voetbal | Aantal personen: 23 | Cijfer: 9
Wij hebben bij Beware Beach een geweldig bedrijfuitje gehad. Wat deze dag tot een succes maakte is o.a.: Welkom heten aan tafel: "Wat fijn dat jullie er zijn!", duidelijke uitleg van de activiteiten, met oog voor behulpzaamheid, veiligheid, positieve benadering, ik heb als mede-organisator nergens het gevoel gehad dat ik ergens zorg voor moest dragen, de BBQ was lekker, uitgebreid genoeg en zo geregeld dat er voor iedereen voldoende is, je hoeft niet te wachten. Al met al een succesvolle dag! Zeker voor herhaling vatbaar met een andere activiteit bv.
Dank je wel voor de goed zorgen! Martijn, Jurgen en Masja.

CBS de Sleutel

Activiteit: Beachsports, Flinstone mobiel bouwen, Bamboe bouwen | Aantal personen: 30 | Cijfer: 8
Het was wederom een groot succes! Ondanks dat we later zijn begonnen, toch nog alle activiteiten kunnen doen. Erg fijn!
De activiteiten waren erg leuk, sportief en over het algemeen kon iedereen lekker meedoen! Aanrader!

ITIS

Activiteit: Kitebuggyen, Zandsculptuur bouwen, Beach volley | Aantal personen: 52 | Cijfer: 8
Afgelopen zaterdag was onze Familiedag en ik wil jullie graag nog een keer bedanken voor de prima organisatie. Het eten en drinken was prima verzorgd en ook de begeleiding van alle activiteiten hebben wij als heel prettig en attent ervaren. Complimenten voor alle mensen die mee hebben geholpen om er de geweldige dag van te maken die het is geworden! Ik zal jullie naam onthouden voor een volgende keer en jullie ook zeker aanbevelen bij anderen die een leuke dag op het strand willen organiseren.

CSG Willem van Oranje. Havo-team

Activiteit: Kitebuggyen | Aantal personen: 18 | Cijfer: 9
De activiteiten, instructeurs, de horeca en de bediening waren top. We komen graag nog een keer terug.

Aegon Verzekeringen

Activiteit: Strandzeilen & Beach Golf | Aantal personen: 19 | Cijfer: 9
Iedereen heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, vooral over het blokarten/strandzeilen komt het ene na het andere verhaal los. Jammer dat het weer later wat minder werd waardoor het boerengolf niet veel enthousiasme meer trok. Maar het was een hele gezellige middag met goede begeleiding van enthousiaste instructeurs en goede bediening!

MINI Nederland

Activiteit: Powerkiten & Kitebuggyen + Lunch en Borrel| Aantal personen: 100 | Cijfer: 9
Tijdens de Kitegatta 2012 organiseerde Beware Beach en Strandtent de Kous een geweldige dag op het strand met meer dan 100 MINI riders, wij presenteren met trots de uitslag van de enquete, gehouden na het event.

Vragen en cijfers enquete:
Correspondentie/informatieverstrekking voorafgaand aan het evenement: 8,7
MINI Gastheren/vrouwen --> 8,9
Parkeergelegenheid (MINI Parking Only)--> 9,7
Locatie (MINI VIP terras 'De Kous')--> 8,8
MINI Workshop (Kitesurf simulator/Kitebuggy; indien van toepassing)--> 8,3
Prijs/kwaliteit verhouding evenement--> 8,7

Waardering totaal evenement in cijfer uitgedrukt (gemiddelde alle vragen)--> 8,7
Waardering totaal evenement in cijfer uitgedrukt (gevoelswaarde)--> 8,8

LBP Rotterdam

Activiteit: Kitebuggyen & Beachsports + BBQ| Aantal personen: 46 | Cijfer: 9
Het was gewoon super leuk om te doen!!

Vrijgezellenfeest (groep Maikel Rutten)

Activiteit: Strandzeilen & Kitebuggyen + BBQ| Aantal personen: 7 | Cijfer: 9
Het was een super gave dag, zeer leuke activiteiten. We hadden geluk met het weer, lekkeer zonnig en zeker genoeg wind voor het Kite Buggyen. Voor strandzeilen was er iets te weinig wind helaas, maar het was nog te doen. Leuke ontvangst en super begeleiding, alle medewerkers waren enorm vriendelijk en enthousiast. Ook bij de strandtent voor de BBQ incl 1,5 uur drank werd niet moeilijk gedaan en werd regelmatig gevraagd of we nog iets wilde. Kortom schitterende dagactiviteit voor ons vrijgezellenweekend!! een echte aanrader als je iets spectaculairs en/of actiefs wilt doen. Groetjes, vooral aan Marjolein..

Groep: Tom van Duijn

Activiteit: Kitebuggyen, Boogschieten en Beachsports + Lunch & BBQ| Aantal personen: 7 | Cijfer: 9
Prachtige lokatie en ruim voldoende aan passie bij de medewerkers en instructeurs. Flexibel, behulpzaam en goede planning. Dank voor de doorverwijzing naar de Surfkaravaan, ook aan te raden voor het golfsurfen. Het weer zat ook mee, maar een zekere optie nog eens terug te gaan of aan te bevelen bij anderen. Een avondprogramma met kampvuur aanlsuitend aan de BBQ een idee?

Brady Corporation

Activiteit: Kitebuggyen en Suppen + BBQ| Aantal personen: 8 | Cijfer: 10
Prachtige activiteit op een geweldige locatie - Ramon was top !

Politie Rotterdam- Rijnmond

Activiteit: Kitebuggyen, Beachgolf + Lunch & BBQ| Aantal personen: 21 | Cijfer: 9
Op dinsdag 4 september 2012, zat alles enorm mee. Fantastisch weer, 24 graden, goede ontvangst en lekkere lunch. Hierna gingen wij aan de slag met het Beachgolf. Nadat wij door de instructeur Mike waren gewezen op de gevaren, (stok niet te hoog) gingen wij aan de slag. Het werd een dolle boel in het mulle zand. Hier hadden wij dorst van gekregen dus............. heeeeerlijk ! Op het progamma stond ook het strandzeilen maar daar stond te weinig wind voor. De organisatie dacht met ons mee en zorgde ervoor dat wij konden gaan Kitebuggyen. Dit was super! Goede uitleg, eerst de kite onder controle krijgen en daana de buggy erbij. Na een drankje genoten wij nog wat van de zon, gingen een stukje zwemmen of een balletje slaan of trappen. Tot slot had de kok een geweldige BBQ verzorgd. Dit was een Top dag! Pluim voor de instructie en de bediening!

Waterschap Hollandse Delta

Activiteit: Strandzeilen, Suppen, Kajakken + BBQ| Aantal personen: 39 | Cijfer: 8
Was een superleuke dag! Met blokarten/strandzeilen als absolute topper! Kajakken en suppen was te kort maar wel leuk. Voor de BBQ nog even met zn allen een lekkere cocktail gemaakt en heerlijk gegeten. Jammer alleen van de douches, dat was een tegenvaller. Een warme douche had iedereen wel fijn gevonden.

Schouten Zekerheid

Activiteit: Strandzeilen + BBQ| Aantal personen: 15 | Cijfer: 9
Helemaal Top geregeld. Enthousiaste instructrice en een erg leuke avond. Ook het aansluitende eten was zeer geslaagd. Beware Beach heeft keurig de specifieke wensen doorgegeven aan het restaurant. Het is een aanrader om via Beware Beach een uitje te organiseren.

Bureau Ons Middelbaar Ondewijs

Activiteit: 6 activiteiten o.a. Strandzeilen, Powerkiten & Kitebuggyen + Lunch & BBQ| Aantal personen: 75 | Cijfer: 9
Wij vonden het als groep geweldig, leuke activiteiten, goede uitleg door de instructeurs. Iedereen heeft enorm genoten. De wind was wel wat hard (6 Bft met stoten van 7Bft) maar dat maakte het misschien allemaal nog wel leuker. De Kous is een super mooie locatie, Het personeel is aardig, verzorgd en bied goede service. Het enige minpuntje wat ik gehoord heb was dat het BBQ vlees wat koud was.

CBS Smitshoek

Activiteit: Strandzeilen, Powerkiten & Zandsculptuur bouwen + BBQ| Aantal personen: 70 | Cijfer: 8
Jullie zijn een hartstikke enthousiast team. Erg goed gedaan. Het zandsculptuur bouwen viel bij iedereen in de smaak. De begeleiders deden erg leuk mee. Dit is natuurlijk een activiteit waar iedereen aan mee kan doen en daarom zo leuk. Het strandzeilen was vooral erg spannend. Collega's die niet meededen vonden het ook niet erg om te kijken. Sommigen vonden het jammer dat de uitleg wat kort was en dat het soms wat 'vanzelfsprekend' werd gevonden. Degene die wel meegedaan hebben, vonden het wel super gaaf! Kreeg achteraf veel complimenten van de collega's voor het regelen. Iedereen heeft het heel erg naar zijn of haar zin gehad.

ComputerLand

Activiteit: kitebuggy, beachgolf, discgolf & boogschieten + BBQ| Aantal personen: 84 | Cijfer: 10
ComputerLand's team spent a wonderful sunny and windy afternoon. The whole Beware beach crew was very professional while friendly and enthusiastic. THANK YOU TO ALL OF THEM

Voogd & Voogd Verzekeringen

Activiteit: strandzeilen & powerkiten + BBQ| Aantal personen: 18 | Cijfer: 8
Leuke dag, goed weer en goede uitleg/begeleiding. Ook de combinatie met het powerkiten is goed bevallen.
Iedereen heeft het naar zijn zin gehad!

Vrijgezellenfeest Robin

Activiteit: Stormchaser, lunch + BBQ | Aantal personen: 12 | Cijfer: 9
Ik heb niks anders gehoord dan dat iedereen het ontzettend leuk vondt! Een mooie actieve dag met alles er op en aan, was zeer geslaagd!

Kinderdagverblijf Duckie

Activiteit: Strandzeilen | Aantal personen: 8 | Cijfer: 8
Beste Ruben en Gydo, bedankt voor de zeer geslaagde middag. Alle Duckie-meiden vonden het helemaal geweldig. Zelfs met regen was het helemaal TOP! Petje af voor Ruben met 8 van die gezellige meiden, hi, hi. Wat een geduld. Groetjes, het Duckie-team

Groep Ruby Nussy

Activiteit: Introductie kitesurfen | Aantal personen: 8 | Cijfer: 8
In de eerste bevestiging stond niet vermeld dat er kleedkamers waren en een mogelijkheid aanwezig was tot douchen. Wij waren dan ook prettig verbaasd toen dat wel het geval bleek te zijn. Te meer omdat dit ook niet op de site staat. Prettige instructies. Van 1 van de deelnemers nog commentaar gekregen over het niet gebruiken van het bord in deze kennismaking. En dat er voor de bbq is gekozen voor een buffet.

Vrijgezellenfeest Claesen

Activiteit: Strandzeilen | Aantal personen: 8 | Cijfer: 9
Super leuke dag gehad veel wind, goede uitleg leuke mensen , goed georganiseerd

ROC ASA - Peter Aarsman

Activiteit: Kitebuggyen | Aantal personen: 25 | Cijfer: 8
Super locatie met superweer, wat wil je nog meer?

PV IJzersterk / Stokman BV

Activiteit: Wind Experience | Aantal personen: 56 | Cijfer: 9
Beste Team, bedankt voor een heerlijke dag en avond! Goed georganiseerd. We hebben heel veel leuke reacties ontvangen van ons personeel!
Wat ook prettig was, jullie flexibiliteit met spelregels en programma, gewoon, zoals de klant het graag wil! Kortom, een heerlijke dag!!

Dunea, Duin & Water

Activiteit: Wind Experience | Aantal personen: 82 | Cijfer: 9
We hebben een ontzettend leuke middag mogen beleven bij jullie op het strand! Wij willen jullie hiervoor bedanken.
Zeker extra complimenten voor de begeleiding, super enthousiast, motiverend en gezellig! Mede door hun is deze middag voor vele van ons onvergetelijk geworden!
Als je mij vraagt wat nog toegevoegd kan worden om de service te verbeteren: een middel voor de dag erna, dit om je armen te kunnen laten functioneren, hahaha!

Betonborings- en sloopbedrijf A. van der Jagt

Activiteit: Teambuilding & Strandactiviteiten | Aantal personen: 42 | Cijfer: 9
Wij hebben het als zeer leuke en spontane (mede dankzij de enthousiaste begeleiding bij jullie vandaan, viel op!)dag ervaren. Leuke spellen en als afsluiting een lekker doe programma met de jongens. Wel hoorde ik na afloop (Biertje op de zaak!) dat de begeleiding hier en daar andere spelregels hanteerde. De dag is er niet minder om geweest uiteraard. Het weer is uiteindelijk ook meegevallen, goede en harde wind trouwens! Algemene indruk van Beware Beach; Zeer goede en gemotiveerde organisatie die zich zeer professioneel en enthousiast opstelt naar de klant!

Vriendenweekend, door Rene

Activiteit: Kitebuggyen | Aantal personen: 10 | Cijfer: 10
Ik wil nog even mijn complimenten geven voor een te gekke middag afgelopen zaterdag bij jullie op het strand. Mede door de leuke clinic van Arnold en het goede weer, is het kitebuggien echt één van de beste activiteiten geworden, welke we de afgelopen jaren hebben gedaan tijdens onze vriendenweekendjes. Dus namens onze vriendengroep : ontzettend bedankt. Mochten we nog eens in de buurt van Zeeland zijn, dan komen we zeker nog eens terug.

Sucuritas

Activiteit: Teambuilding arrangement | Aantal personen: 20 | Cijfer: 9
Voor de presentatie van onze strategie tijdens de jaarlijkse managementdag zijn we geruime tijd op zoek geweest naar een passende locatie en een origineel teambuildingsprogramma. Beware kon ons beide bieden. Op het mooiste strand van Nederland hebben zij alle ingrediënten aangeboden om een gezonde motivatiemaaltijd te kunnen serveren. Goede vergaderfaciliteiten en een fantastische begeleiding tijdens de activiteiten naast een creatief en doordachte managementgame maken de bewarebeachdag een aanrader voor ieder bedrijf, op zoek naar een originele manier van teambuilding

Koninklijke Marechausse

Activiteit: Raften & Lunch | Aantal personen: 15 | Cijfer: 9
Wij kijken met heel veel plezier terug op een geslaagde dag!

Rijkswaterstaat Noordzee

Activiteit: Strandzeilen | Aantal personen: - | Cijfer: 9,5
Dank voor de leuke dag! Ik heb veel positieve reacties van mijn collega's    
ontvangen. Top!

Vrijgezellenfeest Arjan

Activiteit: Kitebuggyen | Aantal personen: 15 | Cijfer: 10
Bedankt voor het leuke begin van onze vrijgezellendag vorige week zaterdag! Na de aftrap bij jullie is de lijn voortgezet in Gent, was super!