Kitesurfles bij de kitesurfschool van de Brouwersdam.

Kitesurfschool

Kitesurfles bij de kitesurfschool van de Brouwersdam.

Kitesurfles bij de kitesurfschool van de Brouwersdam. Kitesurfles bij de kitesurfschool van de Brouwersdam. Kitesurfles bij de kitesurfschool van de Brouwersdam. Kitesurfles bij de kitesurfschool van de Brouwersdam.

Kitesurfschool Beware Beach

Altijd al een keer willen kitesurfen? Wij geven jou de ultieme adrenaline kick! Van recreatief kitesurfen tot sprongen maken van tien meter hoog: bij het kitesurfen heb je alle vrijheid. Met goede begeleiding maak jij zo je eerste meters. Bekijk hier ons cursusaanbod van Beware Beach. We hebben kitesurflessen voor beginners en voor gevorderde.

Kitesurfles nemen bij onze kitesurfschool

Wanneer je wilt gaan kitesurfen moet je kitesurfles hebben gehad bij een kitesurfschool. Ga nooit zelf aan de slag, en koop nooit kitesurfmateriaal voordat je kitesurflessen gevolgd hebt! Dit zou tot gevaarlijke situaties kunnen leiden, voor jezelf en voor de omgeving. Om te beginnen hebben we losse kitesurflessen of volledige kitesurf cursussen.

Beware Beach heeft goed opgeleide instructeurs die allemaal een VDWS certificaat op zak hebben. Alle instructeurs hebben lange tijd ervaring in het kitesurfen en vinden het leuk die ervaringen met jou te delen. Stap voor stap leren ze je hoe je controle krijgt over de kite. Voor je het weet ben jij je eerste meters aan het kitesurfen!

Heb je de eerste meters al onder de knie maar wil je een stap verder? We bieden ook lessen voor gevorderde, kan je al kitesurfen maar wil je bochten leren of je eerste sprongen maken onder begeleiding? dat kan ook! voor iedere kitesurfniveau bieden we lessen aan.

Kitesurfschool Brouwersdam

Beware Beach heeft een toplocatie voor het geven van kitesurfles. De Brouwersdam ligt op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Op de Brouwersdam vormen de kalme zee en het ondiepe water uitstekende condities voor het geven van kitesurflessen. Grote zandbanken voor de kust houden de golven en stroming tegen. Niet voor niets wordt de Brouwersdam als toplocatie gezien door kitesurfers. Bekijk ons cursusaanbod en boek online jouw gewenste kitesurfles bij de kitesurfschool van Beware Beach!

Benieuwd hoe een echte les eruit ziet bij Beware Beach? Bekijk Hier foto's van voorgaande lessen.