Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten.

home

Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten.

Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten. Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten. Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten. Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten.

4 dagen lang internationaal spektakel bij Beware Beach!

16, 17, 18 & 19 augustus, mis het niet!

Kitegatta 2012 is al over veertien dagen. Het EK Kitesurfen en Racekiten met nu al 75 geregistreerde kitesurfers uit Europa. Freestyle en racetoppers uit vijftien landen zijn vertegenwoordigd op de MINI Kitesurf Tour Europe.

16 tot en met 19 augustus is het strand bij Beware Beach  / Strandtent de Kous op de Brouwersdam een wedstrijdarena voor niemand minder dan wereldkampioene race Katja Roose. Ook de freestyle actie van Johnno Scholte, Bram Bast en Nederlands kampioene Jalou Langeree zijn over twee weken te bewonderen tijdens de Kitegatta.

Zonder twijfel zal de Kitegatta zorgen voor spectaculaire freestyle en Olympische course race actie. Voor de volgers wereldwijd, die geen kans zien om op de Brouwersdam de actie te komen bekijken, is er een live webcast om niks van de derde stop van de MINI Kitesurf Tour Europe te missen. Brouwersdam is de plek waar wereldkampioen Freestyle Youri Zoon (22, Dirksland) zijn kitesurfcarrière begon, bezoekers van de Kitegatta maken via de Kitegatta Facebook kans op een meet en greet met de kampioen. Ook lokale heldin Annelous Lammerts (18, Schuddebeurs), die de laatste toerstop in Duitsland op haar naam wist te zetten, zal vechten om die eerste plaats vast te houden in Zeeland.

Kitegatta 2012 is topsport in de twee belangrijkste kitesurfdisciplines Race en Freestyle. Maar de Kitegatta heeft ook vele  Beach activiteiten zoals kitesurfclinics, RIB (power) boat varen, kitebuggy clinics, beachtennis, Freeline Skate demo’s, en een een grote kite expo met een 2e hands kitemarkt. Maar Kitegatta 2012 is ook lay back, enjoy het strand, de zon, de muziek met een lekker drankje.  Kitegatta 2012 daar moet je bij zijn.

De Kitegatta wordt mede mogelijk gemaakt door Eurofuncenter, Beware Beach, wCover.it, MINI, en Chupa Chups.

LET OP: Kitesurflessen en alle strandactiviteiten van Beware Beach kunnen gewoon geboekt worden.

www.kitegatta.nl voor dagelijkse updates over het evenement.