Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten.

home

Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten.

Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten. Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten. Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten. Nieuws & Evenementen. De aankomende evenmenten en nieuwsberichten.

Last minute deals op het strand bij Beware Beach

Beware Beach organiseert talloze uitdagende beach events. Wat ooit begon als kitesurfschool, is uitgegroeid tot een organisatie die nu beter bekend staat als evenementenbureau. Bedrijfsuitjes, groepsuitjes, schoolreizen, sportdagen en diverse kampen zijn het specialisme van Beware Beach.

LAST MINUTE DEALS

De zomer aan de Brouwersdam is nog lang niet voorbij. Juist nu is het genieten om met collega’s of relaties een bedrijfs- of teamuitje op het strand te organiseren. Een heerlijke bezigheid om je helemaal te laten gaan in de Zeeuwse frisse lucht en het heerlijke zonnetje. Een mooie dag op het strand is goed voor de teamgeest, ontzettend leuk en ontspannen voor jong en oud! Daarom heeft Beware Beach een aantal geweldige Last Minute Deals tegen een scherp tarief! Geniet van een Last Minute Deal en ontvang nog eens 15% korting voor alle personen op onderstaande arrangementen!

Last minute dealLast minute deals
€ 45,= € 38,25 arrangement, Na een heerlijk ontvangst in onze strandtent met koffie en gebak, kan er daarna 2 uur lang genoten worden van 2 verschillende activiteiten. Onder begeleiding van onze instructeurs leer je in no time over het strand te racen in onze blokarts. Daarna is het de beurt om je collega’s uit te dagen met een spannend potje beachvolleybal (ook ander beach sporten mogelijk).€ 85,= € 72,25 arrangement. Een goed gevuld arrangement met heel veel activiteit en een gezellig BBQ buffet. Na een ontvangst met koffie en gebak kan er flink uitgeleeft worden op het strand. Kies voor 2 uur strandzeilen of kitebuggyen en daarna ontspannen discogolfen of beach golfen. En terwijl iedereen in een enthousiast ritme is geraakt, begint de chef met het bereiden van de BBQ. De geur die langzaam over het strand verspreid, trekt je al snel naar de strandtent toe!

 

Meer informatie of een offerte ontvangen? Bel 0180 - 532 766 of mail events@bewarebeach.nl