Surfkamp? O'Neill zomerkampen voor jongeren.

Surfkamp? O'Neill zomerkampen voor jongeren.

Surfkamp? O'Neill zomerkampen voor jongeren. Surfkamp? O'Neill zomerkampen voor jongeren. Surfkamp? O'Neill zomerkampen voor jongeren. Surfkamp? O'Neill zomerkampen voor jongeren.

Zomerkampen 2016

Dit jaar zijn er maar liefst 9 weken O'Neill SummerCamps! Naast de zomervakantie zijn er ook SummerCamps in de meivakantie. Alle weken staan online met data erbij, dus je kan nu al je zomervakantie 2016 plannen!

Jeugdkamp

O’Neill SummerCamps, wil jij een zomerkamp waar je écht iets kan beleven? Hou jij van een surfkamp met actie op het water en chillen bij een kampvuur op het strand? Zie jij het zitten een surfkamp te beleven met stoere surfers om je heen? Een surfkamp met de meest coole watersporten zoals kitesurfen, windsurfen of golfsurfen?

Dan moet je zeker mee met de surfkampen van O’Neill SummerCamps! Een surfkamp waar je kan kiezen uit een:

Surfkamp in Nederland

Beware Beach en O’Neill organiseren als enige in Nederland te gekke surfkampen voor jeugd tussen de 10-12 en 13-17 jaar oud. De hele zomervakantie lang kan je kiezen voor een kitesurfkamp, windsurfkamp, golfsurfkamp of combikamp. Bekijk snel de nieuwe film en schrijf je in!

Alles wat je moet weten over de surfkampen van O’Neill SummerCamps zoals prijzen, beschikbaarheid en boekingsinformatie over de surfkampen vind je hier.

Meer informatie van ieder zomer surfkamp 2016 vind je op de volgende pagina’s: