Boeking informatie

strandactiviteiten

Boeking informatie

Boeking informatie

Belangrijke boekingsinformatie, lees de volgende informatie aandachtig door!

Boeken

Wil je een strandactiviteit boeken of heb je reeds geboekt? Hier vind je alle informatie als je een clinic strandzeilen, kitebuggyen of powerkiten gaat doen. Clinics worden 2 keer per dag, 7 dagen in de week gegeven.

Tijden Maandag t/m zondag.

12.30 - 14.30*
15.00 - 17.00*

* afhankelijk van weer en wind.

Heb je speciale wensen met een eigen groep? Neem gerust contact met ons op!

Om te kunnen strandzeilen, kitebuggyen of powerkiten heb je wind nodig, en wind kunnen we helaas niet bestellen. Een enkele keer laat de wind ons in de steek en zijn we genoodzaakt de clinic te verschuiven naar een nieuwe datum.

Wind

Clinics gaan door bij een vanaf windkracht 1 BFT. Hieronder vind je een overzicht van verschillende lessen.

  • Powerkiten:
  • 2 - 27 knopen (1-6 BFT.)
  • Kitebuggyen:
  • 6 - 27 knopen (2-6 BFT.)
  • Strandzeilen (blokarten):
  • 10-27 knopen (4-6 BFT.)

Wanneer de weersomstandigheden niet gunstig zijn voor de clinics neemt Beware Beach 1 of 2 dagen van tevoren contact met je op voor het plannen van een nieuwe datum.

N.B. Beware Beach bepaald het door laten gaan of annuleren van de les. Beware Beach heeft ervaring in windsituaties en weersomstandigheden We proberen altijd met optimale omstandigheden te lessen voor het beste resultaat, dus dan kan het voorkomen dat de les verzet moet worden.

Verzamelen & betalen

Het tijdstip van verzamelen zijn de eerder genoemde tijdstippen. Beware Beach bevindt zich op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam bij ons strandpaviljoen Brouw. Klik hier voor een routebeschrijving.

De clinics kunnen contant of met de pin worden betaald. Voor groepen of bedrijven zijn er mogelijkheden om per factuur te betalen.