Kitebuggyen als strandactiviteit, vliegeren in een buggy.

strandactiviteiten

Kitebuggyen als strandactiviteit, vliegeren in een buggy.

Kitebuggyen als strandactiviteit, vliegeren in een buggy.  Kitebuggyen als strandactiviteit, vliegeren in een buggy.  Kitebuggyen als strandactiviteit, vliegeren in een buggy.  Kitebuggyen als strandactiviteit, vliegeren in een buggy.

Strandactiviteit kitebuggyen

Het kitebuggyen is een spectaculaire en uitdagende activiteit. Ervaar de kracht van de vlieger en gebruik de wind om zo hard mogelijk over het strand te racen. Bij het kitebuggyen rijd je in een kleine buggy met daarop een grote vlieger, oftwel een kite, die de wind vangt. In een mum van tijd race je over het strand. Het kitebuggyen is een spectaculaire activiteit die geschikt is voor iedereen!

De kitebuggy clinic

Het is belangrijk dat het kitebuggyen veilig verloopt. Onze instructeurs geven instructies om goed en veilig met de kite overweg te kunnen. Dit is de eerste stap in de clinic kitebuggyen. Als jullie dit onder de knie hebben, gaan jullie leren de buggy te besturen. Hierna zijn jullie klaar om zelfstandig over het strand te racen. Onze instructeurs blijven altijd in de buurt om jullie in de gaten te houden en tips te geven.

Strandactiviteiten combineren

Na alle sportieve inspanningen is er niks lekkerder dan neerploffen in ons strandpaviljoen voor een welverdiend hapje en drankje. Het kitebuggyen is bij ons altijd te combineren met horeca-arrangementen: u bent van harte welkom in ons strandpaviljoen Brouw met een weids uitzicht over zee. Natuurlijk is het kitebuggyen ook te combineren met strandzeilen, suppen of een van onze andere activiteiten. Kitebuggyen is ook te boeken als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of groepsactiviteit. Het leuke aan kitebuggyen is dat iedereen er aan mee kan doen!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om te reserveren.

Prijzen en activiteit informatie

- 2 uur Kitebuggyen (1 - 10 personen)€ 35,00 p.p.


- groepen groter dan 10 personen
klik hier
- bedrijven groter dan 10 personen klik hier


Minimale wind voor doorgang activiteit:2 BFT