Strandzeilen en blokarten op de Brouwersdam.

strandactiviteiten

Strandzeilen en blokarten op de Brouwersdam.

Strandzeilen en blokarten op de Brouwersdam. Strandzeilen en blokarten op de Brouwersdam. Strandzeilen en blokarten op de Brouwersdam. Strandzeilen en blokarten op de Brouwersdam.

Strandactiviteit strandzeilen en blokarten

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens een dagje strand? Kom rijden in een strandzeilwagen bij Beware Beach en beleef een onvergetelijke dag. Het strandzeilen is een spectaculaire en uitdagende activiteit, waarbij je de kracht van de wind gebruikt om zo hard mogelijk over het strand te racen. Tijdens het blokarten rij je in een snelle zeilwagen, een blokart, voorzien van een groot zeil. Dit maakt het mogelijk om over het strand te scheuren met alleen de kracht van de wind. Strandzeilen is een activiteit die voor iedereen geschikt is, er is geen zeilervaring voor nodig.

Clinics strandzeilen en blokarten

Het is natuurlijk belangrijk dat het strandzeilen veilig verloopt. Van tevoren krijgen jullie een uitgebreide instructie in het veilig leren omgaan met de blokart.  De instructeurs laten zien hoe je de blokart moeten besturen, hoe je snelheid maakt en hoe je zo snel mogelijk bochten kunt maken. Jullie oefenen in groepjes van twee met de blokarts, terwijl de instructeur jullie in de gaten houdt en tips geeft. Hebben jullie het strandzeilen onder de knie? Dan kunnen jullie tegen elkaar racen om te kijken wie er de allersnelste is!
Het strandzeilen bevat alle ingrediënten voor een spectaculaire activiteit:

  • Snelheid
  • Spanning
  • Sensatie

De locatie

Het strandzeilen wordt gedaan op het Noordzeestrand op de Brouwersdam. De Brouwersdam is de dam die Zuid-Holland met Zeeland verbindt. Het strand is hier zeer breed en heeft een stevige ondergrond waardoor het de beste locatie aan de Zuid-Hollandse en Zeeuwse kust is om te komen strandzeilen.

Arrangementen strandzeilen

Strandzeilen is natuurlijk ook mogelijk in combinatie met een van onze andere activiteiten of als onderdeel van een arrangement. Het strandzeilen is individueel te boeken maar ook zeer geschikt voor groepen, scholen of bedrijfsuitjes. Samen met een groepje vrienden of met het hele gezin strandzeilen ideaal. Weer eens wat anders! Twijfel niet langer en neem contact met ons op voor een onvergetelijke dag uit.

Strandzeilen of blokarts huren.

Wanneer je al enige ervaring hebt in het strandzeilen, is het ook mogelijk om alleen een strandzeilwagen te huren.

Prijzen en activiteit informatie

- 2 uur Strandzeilen (1 - 10 personen)€ 35,00 p.p.

Boek Nu direct
- groepen groter dan 10 personen
klik hier
- bedrijven groter dan 10 personen klik hier


Minimale wind voor doorgang activiteit:3 BFT
Verhuur€ 22,50 p.u.